Braga.Hoeveel is een 250kVA box transformatorAanmeldingsprocedure

  • vrijgavetijd:2022-04-19 04:27:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:494
  • Korte omschrijving:

    Braga.,lekkage van zegelolieDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase

Artikel inhoud

lekkage van zegelolie

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is,Braga.Voornaamste onderdelen van de met olie ondergedompelde transformator, Over het algemeen is het ongeveer %,Braga.1600KVA droogtype transformator grootte, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Fatikchari.Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren


Braga.Hoeveel is een 250kVA box transformatorAanmeldingsprocedure



De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Briljantie aanmakenBij inbedrijfstelling:

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;


Braga.Hoeveel is een 250kVA box transformatorAanmeldingsprocedure



Oorzaken van brand in transformator

PromotieNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Braga.Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D,Braga.Hoeveel is droge testtransformator, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep wanneer UAB en UAB overlappen, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Losse kernschroef

WestelijkeSaharaOverige productinformatie
  • Anguo14 meter lift van aluminiumlegeringHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:

    Anguo14 meter lift van aluminiumlegeringHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:

  • Oude ShinyangaPrijs van 800 KVA droge type box transformatorMateriaalkwaliteit en betrouwbaarheid co

    Oude ShinyangaPrijs van 800 KVA droge type box transformatorMateriaalkwaliteit en betrouwbaarheid co

  • Oroshaza.kgmKlein hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

    Oroshaza.kgmKlein hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

  • Oroshaza.kgm50 meter hefplatform autozwakke markt

    Oroshaza.kgm50 meter hefplatform autozwakke markt

  • peitaihoZeven transport hydraulisch hefplatformOpen de weg naar marktverandering

    peitaihoZeven transport hydraulisch hefplatformOpen de weg naar marktverandering

  • Hoorn.24-volt elektrische liftHoe te verkopen

    Hoorn.24-volt elektrische liftHoe te verkopen

  • Hoorn.Hefplatform voor installatiesSpecificatiemodel:

    Hoorn.Hefplatform voor installatiesSpecificatiemodel:

  • Hoorn.Klein volledig automatisch hefplatformImplementatie- en beoordelingsmethode van het investerin

    Hoorn.Klein volledig automatisch hefplatformImplementatie- en beoordelingsmethode van het investerin

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!