Odivelas.Hoeveel kost een 160-transformator?Algemene schadeanalyse en voorzorgsmaatregelen voor mont

  • vrijgavetijd:2022-04-20 00:27:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:345
  • Korte omschrijving:

    Odivelas.,Odivelas.Distributie-transformatorschroeven,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het alg

Artikel inhoud
Odivelas.Distributie-transformatorschroeven,

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Odivelas.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Slavjansk.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Sommige zijn gebonden met plastic tape en sommige direct drukken de twee randen samen, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


Odivelas.Hoeveel kost een 160-transformator?Algemene schadeanalyse en voorzorgsmaatregelen voor montage



Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

KortingIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging,Odivelas.Selectie van driefases droge transformator, kan de belasting worden aangesloten.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Verminderde isolering

Odivelas.Het flenzen oppervlak is ongelijk,Odivelas.Structuur van een olietransformator, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Oorzaken van brand in transformator

WestelijkeSaharaOverige productinformatie
  • Fuxin StadElektrisch zelfrijdend hefplatformVerschillende veelgebruikte temperaturen

    Fuxin StadElektrisch zelfrijdend hefplatformVerschillende veelgebruikte temperaturen

  • Fuxin StadElektrisch liftplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereiken?

    Fuxin StadElektrisch liftplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereiken?

  • Fuxin StadHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeBelangrijkste parameters van werkings

    Fuxin StadHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeBelangrijkste parameters van werkings

  • Bansca bistrecaWat beter is voor droge transformatorClassificatie-introductie gebruiken

    Bansca bistrecaWat beter is voor droge transformatorClassificatie-introductie gebruiken

  • Purmerend.Klein hefplatformWat is het hoge brandstofverbruik van anti-corrosie?

    Purmerend.Klein hefplatformWat is het hoge brandstofverbruik van anti-corrosie?

  • Purmerend.Micro hefplatform voertuigOnderhoud nodig om de levensduur te verlengen

    Purmerend.Micro hefplatform voertuigOnderhoud nodig om de levensduur te verlengen

  • HeilbronNameDubbellaags hydraulisch hefplatformWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens het

    HeilbronNameDubbellaags hydraulisch hefplatformWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens het

  • Anaheim.Elektrische lift 200kgWat zijn de algemene stappen?

    Anaheim.Elektrische lift 200kgWat zijn de algemene stappen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!