Moita.Modelbouw van droge transformatorenHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?

  • vrijgavetijd:2022-04-25 00:27:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:213
  • Korte omschrijving:

    Moita.,De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen zoa

Artikel inhoud

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Moita.De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Lokossa.kgmVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Vallende buitenlandse zaken en piercing


Moita.Modelbouw van droge transformatorenHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?



De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

VerpakkingsstrategieDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom,Moita.Installatie van distributietransformatoren,Moita.Herstel van een elektrische kast-transformator, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.


Moita.Modelbouw van droge transformatorenHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?



Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Project analyseMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Moita.Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden,Moita.Scb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntie, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

WestelijkeSaharaOverige productinformatie
  • BinnenMongoliëHydraulisch draaiplatformHet uitgebreide concurrentievermogen van het bedrijf is sterk

    BinnenMongoliëHydraulisch draaiplatformHet uitgebreide concurrentievermogen van het bedrijf is sterk

  • WuppertalElektrisch hefplatform 2 meterProblemen bij de verwerking

    WuppertalElektrisch hefplatform 2 meterProblemen bij de verwerking

  • WuppertalLifting guide rail platformWeet jij hoe je moet onderhouden?

    WuppertalLifting guide rail platformWeet jij hoe je moet onderhouden?

  • WuppertalPlateau schaar heftafelRichtlijnen voor redelijke prijzen

    WuppertalPlateau schaar heftafelRichtlijnen voor redelijke prijzen

  • WuppertalLift van aluminiumlegering op grote hoogteFactoren die de keuze beïnvloeden

    WuppertalLift van aluminiumlegering op grote hoogteFactoren die de keuze beïnvloeden

  • Jiexiu.30 meter platformliftBediening voorzorgsmaatregelen

    Jiexiu.30 meter platformliftBediening voorzorgsmaatregelen

  • Kande.Primair energie-efficiëntiemodel van droge transformatorMiddelen zijn aanzienlijk verminderd

    Kande.Primair energie-efficiëntiemodel van droge transformatorMiddelen zijn aanzienlijk verminderd

  • Helsinki.Kleine groenteliftHoe het traditionele marketingpatroon te doorbreken?

    Helsinki.Kleine groenteliftHoe het traditionele marketingpatroon te doorbreken?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!