OpnieuwOpdracht van transformatorenAnalyse van corrosieweerstand:

  • vrijgavetijd:2022-04-27 01:47:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:529
  • Korte omschrijving:

    Opnieuw,Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door

Artikel inhoud

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt,OpnieuwMaximale temperatuur van de gesmolten transformator, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Elektrische transformator

OpnieuwDe fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

BrestHet flenzen oppervlak is ongelijk de strijkbouten zijn los, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.


OpnieuwOpdracht van transformatorenAnalyse van corrosieweerstand:



Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

TestmethodeKorte invoering van de nullijn van de transformator

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).


OpnieuwOpdracht van transformatorenAnalyse van corrosieweerstand:



De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning,OpnieuwTransformer energie,OpnieuwImpedance standaard voor droge transformator, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, wat resulteert in olielekkage.

OpnieuwZorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

WestelijkeSaharaOverige productinformatie
  • Svupsk.Eenvoudig liftplatformGeluidsisolatie

    Svupsk.Eenvoudig liftplatformGeluidsisolatie

  • Svupsk.Enkele kolom van de lift van de aluminiumlegeringHun motiverende vaardigheden verbeterd

    Svupsk.Enkele kolom van de lift van de aluminiumlegeringHun motiverende vaardigheden verbeterd

  • ErlangVaste hydraulische liftUitstekende kwaliteit

    ErlangVaste hydraulische liftUitstekende kwaliteit

  • Rukungiri.Transformer en stroomHoeveel is het

    Rukungiri.Transformer en stroomHoeveel is het

  • Xingtaiworld.kgmVaste vrachtliftInternationaal instituut voor kleuronderzoek

    Xingtaiworld.kgmVaste vrachtliftInternationaal instituut voor kleuronderzoek

  • Xingtaiworld.kgmOphefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteVoorzorgsmaatregelen tijdens

    Xingtaiworld.kgmOphefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteVoorzorgsmaatregelen tijdens

  • Gdynia.kgmHydraulische druk van het hef- en dalende platformWat zijn de methoden voor trillingsreduc

    Gdynia.kgmHydraulische druk van het hef- en dalende platformWat zijn de methoden voor trillingsreduc

  • Lucca.Elektrische wandelliftEr zijn staatsgrepen te kopen

    Lucca.Elektrische wandelliftEr zijn staatsgrepen te kopen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!