Krasnodar.kgmStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenAnalyse van operationele zaken

  • vrijgavetijd:2022-05-05 07:46:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:594
  • Korte omschrijving:

    Krasnodar.kgm,De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flesse

Artikel inhoud

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie,Krasnodar.kgmWat is de starttemperatuur van de droge transformator ventilator, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Krasnodar.kgmPrincipe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Zwevegem.kgmElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.


Krasnodar.kgmStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenAnalyse van operationele zaken



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Aanbeveling en raadplegingDe electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting,Krasnodar.kgmLettertype transformator, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


Krasnodar.kgmStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenAnalyse van operationele zaken



De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Aanbeveling van de homepageDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Onderhoudsinhoud van de transformator

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Krasnodar.kgmElektrische transformator

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd,Krasnodar.kgmtransformator voor omzetters, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

WestelijkeSaharaOverige productinformatie
  • Kiskunhalas.kgmMobiele kleine liftVolledige voorraadprijs concessies

    Kiskunhalas.kgmMobiele kleine liftVolledige voorraadprijs concessies

  • Olhao.Hoeveel graden struikelen droge transformatorenStabiele prestaties

    Olhao.Hoeveel graden struikelen droge transformatorenStabiele prestaties

  • AnciCity in ItalyElektrisch microhefplatformStabiele prestaties en lange levensduur

    AnciCity in ItalyElektrisch microhefplatformStabiele prestaties en lange levensduur

  • AnciCity in ItalyHeftruck 4mAnalyse van het verbindingsformulier

    AnciCity in ItalyHeftruck 4mAnalyse van het verbindingsformulier

  • Xinzhou.Licht hydraulisch hefplatformPrincipe van verwarmingstemperatuur:

    Xinzhou.Licht hydraulisch hefplatformPrincipe van verwarmingstemperatuur:

  • PoitiersKleine elektrische schroefliftVerdedigingsprestaties op bouwtoepassingsniveau

    PoitiersKleine elektrische schroefliftVerdedigingsprestaties op bouwtoepassingsniveau

  • PoitiersHefplatform voor het lossen van varkensWat zijn de productiekenmerken van?

    PoitiersHefplatform voor het lossen van varkensWat zijn de productiekenmerken van?

  • PoitiersHydraulisch liftplatformHoe het verschil te onderscheiden?

    PoitiersHydraulisch liftplatformHoe het verschil te onderscheiden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!