Barnauer.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorInternational

  • vrijgavetijd:2022-05-05 19:46:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:382
  • Korte omschrijving:

    Barnauer.kgm,Barnauer.kgmtransformator met een wisselstroom, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het ge

Artikel inhoud
Barnauer.kgmtransformator met een wisselstroom, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Barnauer.kgmHandtastmethode voor de controle van de transformator

Wiringwijze van droge transformator:

Hoi An.Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele,Barnauer.kgmTest van isolatiemolie voor transformatoren, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Geluidsoplossing van droge transformatoren


Barnauer.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorInternationalisering van de industrie



Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

De kosten zijn redelijkVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Na de test,Barnauer.kgmTechnische parameters van scb10 droge transformator, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;


Barnauer.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorInternationalisering van de industrie



) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

BereikNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Transformer inspectie neus snuivende methode

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Barnauer.kgmWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Elektrische transformator-installatie

WestelijkeSaharaOverige productinformatie
  • Anhui6-meter elektrische liftCitaat

    Anhui6-meter elektrische liftCitaat

  • Anhui12 meter hefplatformWaar te gebruiken?

    Anhui12 meter hefplatformWaar te gebruiken?

  • AnhuiLift van het werkplatformOver baankenmerken en het bestaan ​​van risicofactoren

    AnhuiLift van het werkplatformOver baankenmerken en het bestaan ​​van risicofactoren

  • AnhuiDubbele mast van de lift van de aluminiumlegeringDe markt benutten

    AnhuiDubbele mast van de lift van de aluminiumlegeringDe markt benutten

  • ZutphenEenvoudige vrachtliftDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

    ZutphenEenvoudige vrachtliftDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

  • Valencia4000kva krachttransformatorMarktdominantie

    Valencia4000kva krachttransformatorMarktdominantie

  • Venray.kgmVaste heflift voor ladingIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontwikkelingsvooruitzich

    Venray.kgmVaste heflift voor ladingIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontwikkelingsvooruitzich

  • Venray.kgmDraaiende hefplatformtruckWaar wordt het over het algemeen gebruikt?

    Venray.kgmDraaiende hefplatformtruckWaar wordt het over het algemeen gebruikt?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!