Khabarovsk.kgmStructureel diagram van droge transformatorWat is de belangrijkste oorzaak van oppervl

  • vrijgavetijd:2022-05-05 23:46:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:242
  • Korte omschrijving:

    Khabarovsk.kgm,De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieappa

Artikel inhoud

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Khabarovsk.kgmKasteel voor transformatoren, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Khabarovsk.kgmDe droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Ishkashim.kgmDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, moet deze goed worden behandeld.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %,Khabarovsk.kgmNorm voor onderhoud van droge transformatoren, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Hoge kwaliteitVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen


Khabarovsk.kgmStructureel diagram van droge transformatorWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?



Verspreiding van het geluid van droge transformator

Online raadplegingOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten,Khabarovsk.kgmSpecificatie voor droge transformatoren, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Khabarovsk.kgmDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Elektrische transformator-installatie

WestelijkeSaharaOverige productinformatie
  • Villaban.kgmMobiele elektrische liftGeliefd bij veel fabrikanten

    Villaban.kgmMobiele elektrische liftGeliefd bij veel fabrikanten

  • Villaban.kgmHydraulisch hefplatform met één kolomErvaring met het delen van apparatuurinstallatie en

    Villaban.kgmHydraulisch hefplatform met één kolomErvaring met het delen van apparatuurinstallatie en

  • Villaban.kgmKlein volledig automatisch hefplatformUitstekende kwaliteit

    Villaban.kgmKlein volledig automatisch hefplatformUitstekende kwaliteit

  • Villaban.kgmLift aluminiumlegeringBeschrijf kort dagelijkse storingen en oplossingen

    Villaban.kgmLift aluminiumlegeringBeschrijf kort dagelijkse storingen en oplossingen

  • Dresdenworld.kgmSchaarvork hooggelegen liftHoe de prijs te krijgen?

    Dresdenworld.kgmSchaarvork hooggelegen liftHoe de prijs te krijgen?

  • Oliveira do DouroHoeveel is een 400 KVA box transformatorToepassing in mechanische staalconstructies

    Oliveira do DouroHoeveel is een 400 KVA box transformatorToepassing in mechanische staalconstructies

  • HeilongjiangCity in GermanyHydraulisch klein hefplatformHoge nauwkeurigheid

    HeilongjiangCity in GermanyHydraulisch klein hefplatformHoge nauwkeurigheid

  • HeilongjiangCity in GermanyIntelligent hefplatform voertuigWat zijn de soorten materialen?

    HeilongjiangCity in GermanyIntelligent hefplatform voertuigWat zijn de soorten materialen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!