Astrakaan.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformatorGebruik en onderhoud

  • vrijgavetijd:2022-05-06 07:46:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:307
  • Korte omschrijving:

    Astrakaan.,Astrakaan.2500kVA droge transformator,Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde str

Artikel inhoud
Astrakaan.2500kVA droge transformator,

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Astrakaan.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Hoeenyong.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.


Astrakaan.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformatorGebruik en onderhoud



*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Transformer

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

productiekostenEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is,Astrakaan.Wat een goede droge testtransformator is., moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


Astrakaan.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformatorGebruik en onderhoud



Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Welkom bij het informerenAls de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt,Astrakaan.10kV droge transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Astrakaan.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Fabrikant van transformatoren

WestelijkeSaharaOverige productinformatie
  • Poznan.Groot binnenhijsplatform op grote hoogteHoe de wijziging te compenseren?

    Poznan.Groot binnenhijsplatform op grote hoogteHoe de wijziging te compenseren?

  • Poznan.Hefplatform met schaarHoe de werkelementen in evenwicht te brengen

    Poznan.Hefplatform met schaarHoe de werkelementen in evenwicht te brengen

  • Poznan.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe rol van elk onderdeel

    Poznan.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe rol van elk onderdeel

  • Lodz.kgmVrachtlift op de tweede verdiepingTips voor het schoonmaken

    Lodz.kgmVrachtlift op de tweede verdiepingTips voor het schoonmaken

  • Ndola.Type transformatorBasis kennis

    Ndola.Type transformatorBasis kennis

  • NuoElektrisch klein hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

    NuoElektrisch klein hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

  • NuoVerhuur van hijsplatformvoertuigenComponenten en belangrijkste technische parameters:

    NuoVerhuur van hijsplatformvoertuigenComponenten en belangrijkste technische parameters:

  • Lecce.Platform hydraulischIntensiteit van onderzoek en bestuur

    Lecce.Platform hydraulischIntensiteit van onderzoek en bestuur

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!