Akajitra.Naadloze gegalvaniseerde pijpDiscussie over de technologiestroom van

vrijgavetijd:2022-05-03 19:47:35 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:458

Kerntips:Akajitra., zodat fabrikanten meestal gebruik maken van dikke puntpijpen. Indien dunne grondstoffen worden gebruikt, moeten de gepr

zodat fabrikanten meestal gebruik maken van dikke puntpijpen. Indien dunne grondstoffen worden gebruikt, moeten de geproduceerde producten ongekwalificeerd zijn. Over het algemeen zijn er ongeveer draden dunner. Als de technologie niet goed is of de getrokken pijp wordt gebruikt, is de dikte aanzienlijk lager dan de standaard.

A. stalen van vierkante buizen: a) koolstofconstructiestaal van hoge kwaliteit; b) gelegeerd structureel staal; c) Lentestaal; d) eenvoudig snijdend staal; e) Bearing Steel; f) Structureel staal van hoge kwaliteit voor specifieke doeleinden.

Akajitra.Elongatie na breuk in de vierkante buis (=sigma;): bij de trektest wordt het percentage van de lengte verhoogd met de gaugelengte van het monster na breuk en de lengte van de oorspronkelijke gaugelengte langwerpig genoemd. In ^ sigma; Uitgedrukt in%.

Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.

KopavogurNameHet oppervlak van gegalvaniseerde vierkante pijp, behandeld door zandstralen, het schieten of het beitsen, is relatief schoon, en de oxyde schaal en roest worden verwijderd, wat de hechting van de coating verbetert. Wanneer de installatie zonder voorbehoud zandstralen en schieten aanneemt, kan de handmatige en mechanische ontstoffingen worden gebruikt, maar moet het kwaliteitsniveau van de afzuiging worden bereikt.

Hardheid hardheid is een aanwijzing om de hardheid en zachtheid van metalen materialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

Trek vierkante buis:


Akajitra.Naadloze gegalvaniseerde pijpDiscussie over de technologiestroom van



QB vierkante buis is een product dat in de afgelopen jaren is verschenen en dat voornamelijk een strenge tolerantie en ruwheid heeft voor de afmetingen van binnengat en buitenwand. De indeling van het productieproces van de grote diameter qb vierkante buis met grote diameter qb vierkante buis wordt verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buis, koudgetrokken naadloze vierkante buis, naadloze vierkante buis en qb vierkante buis volgens het productieproces. Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Materiële indeling van rechte naad gelaste vierkante pijp en spiraalgelaste vierkante pijp met een grote diameter qb vierkante pijp: platte koolstofstalen vierkante pijp en laaggelegeerde vierkante pijp. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q Q q SS ; staal, _; staal, enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q Mn, Q, St-, enz.

Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn longitudinaal, en het metaal bij de buiging zal accumuleren en dikker worden,Akajitra.40 gegalvaniseerde pijp, dat is de compressieverdikking effect van lege buiging.

Indien de testresultaten van vierkante buizen niet aan de bepalingen van de productnormen voldoen, worden de niet-gekwalificeerde gekozen en wordt het aantal monsters uit dezelfde partij vierkante buizen verdubbeld om ongekwalificeerde producten opnieuw te inspecteren. Indien de resultaten van de inspectie (met inbegrip van de door de test van het project vereiste indexcijfers) ongekwalificeerd zijn, mag de partij vierkante buizen niet worden geleverd. Als de volgende inspectieposten de eerste inspectie niet doorstaan, ammoniated staal en oppervlakteblusstaal; c) gemakkelijk te snijden constructiestaal; d) Staal voor koudplastic vormen: met inbegrip van staal voor koudstempel en staal voor koudgewalst opschrift.

Hardheid QB vierkant hardheid is een pointer om de hardheid en zachtheid van metalen materialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

Kleur van het uitzicht: de kleur van de koude gegalvaniseerde vierkante buis is geel groen, cyan wit of licht gekleurd in een vaste hoek met de zon. De kleur van hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp is zilverwit in een vaste hoek met de zon.


Akajitra.Naadloze gegalvaniseerde pijpDiscussie over de technologiestroom van



Verbeteren van de positionerings- en voorgebuigstappen, indien nodig, om ervoor te zorgen dat het probleem van de web jacht niet optreedt bij het persen van onderdelen. Verander de vorm van de oppervlaktedruk van het materiaal om de kwaliteit van de onderdelen te waarborgen en het niet bewegen van de oppervlaktevorm van de rolspleet te voorkomen, wat resulteert in ongelijke loopvoeding.

aanbevelenValse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen, en dit defect loopt vaak door de lengterichting van het hele product. De reden voor het vouwen is dat de nep- en slordige fabrikanten de snelheid volgen, de reductie is te groot, wat resulteert in oren, vouwen gebeurt tijdens de volgende rolling, de gevouwen producten zullen breken na buigen, en de kracht van de vierkante buis zal sterk worden verminderd.

Galvaniseerde qb square pipe voor lage druk vloeistof transmissie, Standard No.: gbt-. De representatieve materialen zijn hetzelfde als hierboven. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van lagedrukvloeistoffen zoals water, gas, lucht en olie en het toevoegen van water of stoom. Het oppervlak van de vierkante pijp moet warm gegalvaniseerd of koud gegalvaniseerd zijn.

Er dient op te worden gewezen dat de positie van de schijf van de kalibratielijn kan worden bijgesteld naar gelang van de wapendiameter, en R en R kunnen gelijk of verschillend zijn.

Akajitra.QB vierkante buis is een product dat in de afgelopen jaren is verschenen en dat voornamelijk een strenge tolerantie en ruwheid heeft voor de afmetingen van binnengat en buitenwand. De indeling van het productieproces van de grote diameter qb vierkante buis met grote diameter qb vierkante buis wordt verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buis, koudgetrokken naadloze vierkante buis, naadloze vierkante buis en qb vierkante buis volgens het productieproces. Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Materiële indeling van rechte naad gelaste vierkante pijp en spiraalgelaste vierkante pijp met een grote diameter qb vierkante pijp: platte koolstofstalen vierkante pijp en laaggelegeerde vierkante pijp. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q Q q SS,Akajitra.JDG pijp gegalvaniseerd, ; staal, _; staal enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q Mn, Q, St-, kernpijp, behuizing sedimentatiepijp, enz.

Honderden graden Celsius, die energie kunnen besparen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

WestelijkeSaharaadviserennieuws
WestelijkeSaharaLaatste nieuws